dijous, 5 de gener del 2012

Performance per a la campanya de BDS a Nadal (balanç)



PERFORMANCE PER A LA CAMPANYA DE BDS A NADAL (BALANÇ)

Taula per Palestina va dur a terme una performance ahir horabaixa, dia 4 de gener, al carrer Sant Miquel. L'objectiu d'aquesta actuació va ésser  concienciar a la població mallorquina sobre la causa palestina i convidar-la a sumar-se a la campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions) contra l'Estat d'Israel.
A la performance, els tres Reis Mags varen voler entrar a Betlem, però dos soldats israelians no ho varen permetre. Durant l’acte, els reis, els quals hi eren retinguts al checkpoint, varen suportar la senyera de Palestina. Les dues hores que durà, es repartiren octavetes amb informació sobre la campanya BDS a Mallorca: els productes israelians els quals se'ls ha de fer boicot per així presionar l'Estat d'Israhel.
La performance es va realitzar en un ambient distès per no incidir en la percepció que els nens tenen dels Reis Mags.


PERFORMANCE PARA LA CAMPAÑA DE BDS EN NAVIDAD (BALANCE)

Taula per Palestina llevó a cabo una performance ayer por la tarde, día 4 de enero, en la calle San Miguel. El objetivo de esta actuación fue concienciar a la población mallorquina sobre la causa palestina e invitarla a sumarse a la campaña BDS (Boicot, Desinversiones y Sanciones) contra el estado de Israel.
En la performance, los tres Reyes Magos quisieron entrar a Belén, pero dos soldados israelíes no lo permitieron. Durante el acto, los Reyes Magos, los cuales estaban retenidos en un checkpoint, sostuvieron la bandera de Palestina. Las dos horas que duró, se repartieron octavillas con información sobre la campaña BDS en Mallorca: los productos israelíes a los cuales se les ha de hacer boicot para así presionar al estado de Israel.
La performance se realizó en un ambiente distendido para no incidir en la percepción que los niños tienen de los Reyes Magos.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada