dimarts, 3 de gener del 2012

Performance per a la campanya de BDS a Nadal



PERFORMANCE PER A LA CAMPANYA DE BDS A NADAL

 Des de Taula per Palestina us informem de la performance a favor de BDS que tindrà lloc al carrer Sant Miquel dia 4 a les 18 h fins les 20h.

La causa d'aquesta performance és denunciar una vegada més les polítiques d'apartheid que duu a terme l'estat d'Israel contra el poble palestí. Durant l'actuació es repartiran panflets amb més informació pel vianants. En la performance podrem veure com els tres Reis Mags volen entrar a Betlem per duur els seus regals però dos soldats sionistes no els hi deixen passar. També hi haurà altres personatges coneguts i un checkpoint imitant als de la realitat palestina.

La campanya BDS (Boicot, Desinversions i Sancions), que es comença ara a Palma té com a objectiu el boicot a totes les empreses de l'Illa que venguin productes israelians.


PERFORMANCE PARA LA CAMPAÑA DE BDS EN NAVIDAD

Desde Taula per Palestina os informamos de la performance a favor del BDS que tendrá lugar en la calle Sant Miquel, día 4, desde las 18h. hasta las 20h.

La causa de esta performance es denunciar una vez más las políticas de apartheid que lleva a cabo el estado de Israel contra el pueblo palestino. Durante la actuación se repartirán panfletos con más información para los viandantes. En la performance podremos ver cómo los tres Reyes Magos quieren entrar en Belén para llevar sus regalos, pero dos soldados sionistas no les dejan pasar. También habrá otros personajes conocidos y un chekpoint imitando los de la realidad palestina.

La campañan BDS (Boicot, Desinversiones y Sanciones), que comienza ahora en Palma, tiene como objetivo el boicot a todas las empresas de la isla que vendan productos israelíes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada