divendres, 10 de maig del 2013

Taula per Palestina farà un acte de boicot als productes israelians que es troben a Imaginarium



El proper 18 de maig (de 18h a 20h) Taula per Palestina estarà repartint informació davant la tenda Imaginarium de Palma (plaça Mercat). Aquesta acció de carrer té com a intenció principal donar a conèixer a la ciutadania mallorquina la campanya de BDS internacional, la causa palestina i convidar a que participi activament en el boicot, en aquest cas, de la tenda Imaginarium.
Aquesta tenda té productes que provenen de l'estat sionista d'Israel. Exigim a Imaginarium que retiri les compres de joguines de mans del sionisme:
La cadena Imaginarium ven per tot l'Estat espanyol joguines musicals (Bolero, Mambo, Xilo i Rhythm) fabricades a Israel. La comercialització de productes "made in Israel" contribueix al sistema d'apartheid, ocupació, colonització i neteja ètnica que l'Estat d'Israel imposa a la població palestina.



EXIGIM A IMAGINARIUM QUE DEIXI DE VENDRE PRODUCTES ISRAELIANS!

La campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel, llançada per la societat civil palestina el 2005, és una estratègia de pressió a l'Estat d'Israel que es mantindrà fins que aquest no finalitzi l'ocupació i colonització de totes les terres àrabs, desmantelli el Mur de l’apartheid, reconegui el dret inalienable a la igualtat de la població palestina amb ciutadania israeliana i garanteixi el dret de retorn de la població palestina refugiada.
Des del BDS Catalunya també estem treballant en la campanya de boicot a l’aigua Eden, comercialitzada per l’empresa israeliana Eden Springs —la qual explota els territoris ocupats dels Alts de Golan sirians— així com en els àmbits del boicot acadèmic, cultural i esportiu.

LA SOLIDARITAT AMB PALESTINA TAMBÉ ES DIU BOICOT A ISRAEL

Acció englobada en la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions (BDS) contra l'Estat d'Israel impulsada des del 2005 per una àmplia majoria d'organitzacions socials palestines per tal de pressionar a l'Estat d'Israel perquè posi fi a la ocupació i colonització de les terres àrabs, desmantelli el Mur, respecti el principi d'igualtat de la població palestina amb ciutadania israeliana i respecti el dret al retorn de la població palestina refugiada.

No compris joguines tacades de sang!
Imaginarium còmplice!
Boicot a Israel!"



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada