dijous, 15 de novembre del 2012

Concentració per la masacre a Gaza


Plaça Espanya 
Dissabte 17 a les 20:00h. 
Palma de Mallorca.



Un cop més, l’estat sionista d’Israel ha atacat la Franja de Gaza seguint una nova operació que ara ha anomenat “Pilar de Defensa”. El 14 de novembre Israel envià míssils a la franja, on matà a tretze persones incloses un nin de set anys i un d’onze mesos d’edat.
Aquesta nova ofensiva ens recorda a la de “Plom Fos” del 2008: una ofensiva per terra, mar i aire on uns 1400 palestins varen morir.
“Pilar de Defensa” representa les politiques terroristes, sionistes, xenòfobes del govern d’Israel.  És la més arrogant descripció de crims contra la humanitat, en contra dels drets del poble palestí. Israel, aquell “estat” al qual la comunitat internacional li permet tot. No és una conflicte entre iguals: Palestina sofreix un procés continu de colonització, d’expropiació de terres i recursos naturals i d’opressió i assassinats per part d’Israel des del 1948. Israel no és un estat ni és democràtic. Israel juga amb el victimisme de l’Holocaust jueu quan ara són ells els qui escriuen pels carrers de Palestina: “Gas the Arabs”.
El poble jueu de la Segona Guerra Mundial és el poble palestí actual. L’Holocaust continua.


¡Urgente: Israel amenaza a Gaza con una nueva operación llamada 'Pilar de Defensa'!

El Ejército israelí está dispuesto a lanzar una operación terrestre en la Franja de Gaza si fuera necesario tras el ataque selectivo que ha llevado a cabo en este territorio en el que ha muerto uno de los jefes de Hamás, Ahmed Jabari, y ha dicho que es el inicio de una "campaña" de ataques contra infraestructura y dirigentes palestinos.

Tres israelíes y 15 palestinos muertos en un nuevo rebrote de la violencia en Gaza:

Tres palestinos murieron esta madrugada en ataques israelíes contra la ciudad de Jan Yunis (en el sur del enclave palestino). Entre los trece fallecidos palestinos desde ayer se encuentran dos niños (de siete años y once meses), una mujer embarazada y ocho varones.
En respuesta, las milicias de Gaza han lanzado alrededor de 115 cohetes contra Israel desde que se inició ayer la ofensiva israelí con el asesinato del líder del brazo armado de Hamás, Ahmed Yabari, informó hoy la radio nacional israelí, que señala que la mitad de los proyectiles fueron interceptados por sistemas de defensa israelíes.

El bebé de un periodista de la BBC, asesinado en un ataque de Israel a Gaza:


En una imagen que hiela la sangre, Jihad Misharawi, periodista de la BBC árabe, sostiene en sus brazos el cuerpo sin vida de su hijo de tan solo 11 meses de edad, asesinado en el último ataque de Israel en Gaza.
Su casa fue alcanzada por el ataque aéreo de Israel este miércoles, en el que también falleció su cuñada. Su hermano resultó gravemente herido.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada