dilluns, 15 d’octubre del 2012

Ahir Sud-Àfrica, avui Palestina!

Santiago Alba Rico, Diego Cañamero, Alberto San Juan, Olga Rodríguez, Laura Meintegui i molts d'altres ens animen a participar a la Conferència BDS que es celebra el proper cap de setmana a Barcelona:


2 comentaris:

  1. Us demano explicacions sobre aquestes declaracions : Embajador Amer "Una España unida apoya mejor la causa palestina". http://www.abc.es/20121018/internacional/abci-embajador-palestino-201210171942.html
    El poblé català sempre ha recolçat la causa palestins, i ara ens trobem amb això. Doncs que us defensin els espanyols!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Teresa, mis disculpas por la tardanza.

      "Des de la RESCOP (Red Solidaria Contra la Ocupación de Palestina), xarxa de més de 40 organitzacions i associacions a la qual pertany i participa activament Taula per Palestina, hem manifestat a l'ambaixada palestina la nostra indignació i total desacord davant aquestes declaracions del embaixador el qual, des del nostre punt de vista, ja fa temps que no representa al poble palestí ni la seva voluntat d'acabar amb l'apartheid que pateix. Així ho vam expressar ja a un comunicat quan l'ambaixador va acceptar anar-hi al partit del Barça al Camp Nou al quan hi havia estat convidat el soldat israelià Gilad Shalit (http://taulaperpalestina.blogspot.com.es/2012/10/targeta-vermella-al-barca-per-convidar.html).

      Elimina