dimecres, 7 de setembre del 2011

Bicicletada i manifestació pels drets de totes i tots els palestins



En català:

El dia 9, divendres, a les 11:00 es sortirà des de plaça Espanya fins a la Delegació del Govern per a entregar-hi un document condemnant les darreres opressions cap al poble de Palestina així com la visió falsa que sempre s'ha donat en aquest conflicte israelí-palestí sobre Palestina.
S'hi anirà mitjançant una bicicletada i també caminata fins donar-hi el document.
A l'horabaixa, a les 19:30 es començarà una manifestació a la Delegació del Govern, fins a plaça Espanya passant per Cort, plaça Major i Sant Miquel. Durant la manifestació es farà una performance, es llegiran les octavetes i el document donat a la Delegació del Govern.
Una vegada a plaça Espanya i per concloure, es veurà un documental o pel·lícula sobre el conflicte pel qual ens manifestem.


Hi convidem a associacions, organitzacions, partits polítics, i persones anònimes. D’aquesta forma, la manifestació que volem ha de ser uniforme: és bastant preferible que ningú hi participi amb senyeres o cartells que donin a conéixer el seu grup o ideologia política ja que el missatge de la manifestació no és aquest. 
També demanem que es dugui a la pràctica un comportament tolerant i pacífic envers a les altres persones: el propòsit és concienciar, sumar gent a la causa palestina mostrant la veritat, la realitat de les opressions que sofreixen els palestins i palestines, allunyant-nos de qualsevol comportament irrespetuós. Una manifestació sèria, que comporta un gran compromís social amb la nostra germana població palestina, per la qual demanem justícia, solidaritat i respecte.

En castellano:

El día 9 de septiembre, viernes, a las 11:00 de la mañana se hará una bicicletada desde Plaza España hasta la Delegación del Gobierno para entregar una carta criticando las recientes opresiones y actos de violencia provocados por el sionismo, así como la falsa información que se está dando y se ha dado siempre sobre el conflicto en cuestión.
Por la tarde, a las 19:30 comenzará la manifestación en la Delegación, pasando por Cort, Plaza Major y calle Sant Miquel. Durante la manifestación se hará una performance, se leerán tanto el documento como las octavillas que se repartirán en la manifestación.
Una vez en Plaza España y para finalizar, se proyectará un documental o película.

En la manifestación es bastante preferible que nadie lleve banderas propias de ideologías en concreto porque el mensaje de la manifestación no es ese. En esta manifestación se invitan a asociaciones, oganizaciones, partidos políticos, etc., así que se requiere una uniformidad, los colores preferibles serían los de la bandera palestina. Así, os pedimos que sea una manifestación pacífica, comprometida, madura, respetuosa y seria, siendo conscientes de que manifestarse no es solo caminar por la calle y gritar, sino demostrar una posición, una crítica y un compromiso verdadero y sentido con el pueblo palestino. Gracias por asistir sabiendo cuál es el objetivo sin querer aprovechar tal ocasión para hacer propaganda política-ideológica.

In English:

Friday 9, september at 11:00 we invite you to go by bycicle from plaza españa to delegació del govern in order to give politicians a letter showing our thoughts about last conflicts and opression in Palestine but also criticizing the false view media has given to us about this unfair situation.
The evening demonstration will take place that evening at 19:30 in delegació del govern. The route of the demonstration is: delegació del govern, cort (city hall), plaza major, sant miquel and finally plaza españa.
When we arrive to plaza españa a film will be shown.

Français:

Le vendredi 9 septembre à onze heures on va aller à vélo à la delgació del govern et on va commencer la route à place espagne. On ira pour donner à main une carte en parlant sur notre position et ce qu' on demande pour le future des palestinians, en contre du sionism et de la passivité des politiques vendus au Israel.
Le même jour à 19:30 on commencera la proteste à la delegació del govern pour y arriver a place espagne. On va nous prommener pour Cort, place Major et Sant Miquel. Il y aura aussi une performance de la situation actuelle à Palestine. Finallement, à place espagne on verra un film.



https://www.facebook.com/event.php?eid=225907187457143

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada